Home » Блог » Photos » Представљање будућим првацима

Представљање будућим првацима

            Представљање будућим првацима је нешто што  организујемо сваке године јер су искуства деце, родитеља и учитеља сјајна. Деца се упознају са другарима, учитељицама и школом кроз разговоре, игре и разне друге активности, што касније чини тај велики први дан првог разреда мање стресним. И данашњи прваци су имали прилику у марту да се упознају са учитељицама и школом кроз интересантне активности.

Иако већина наших првака већ познаје школу јер похађају припремни програм у просторијама матичне школе или школе у Јарчујаку, ово искуство им свима још више приближи то ново поглавље живота. Даје им могућност да се међусобно боље упознају, да упознају учитељице, да питају шта год пожеле и да почну да праве представу о првом разреду у својим малим главама. 

Наше учитељице врло студиозно и са великом посвећеношћу припремају тај дан, бирајући активности и игре које ће деци бити занимљиве и поучне. Ту њихову посвећеност осете и деца што им улива додатну сигурност и самопоуздање када помисле на тај први разред. И као и сваке претходне године, и данашњи прваци још увек са осмехом препричавају искуства „са представљања”, што нама показује да радимо праву ствар која деци веома значи.

А како су се наши будући прваци провели погледајте у галерији.