Home » Блог » Uncategorized » Обавештење за ученике и родитеље

Обавештење за ученике и родитеље

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ

 

На основу одлуке Тима за праћење и координирање примене превентивних мера у раду школа, на територији града Краљева од понедељка 13.09.2021. године, настава за ученике седмог и осмог разреда ће се одржавати по Другом моделу.

Основна школа  „Браћа Вилотијевић“ ће од понедељка за ученике одељења 7/3, 8/1,8/2, и 8/3 организовати наставу  по Другом моделу. Ученици ових одељења пратиће наставу по групама (као и прошле школске године:група А и група Б) тако што ће група А долазити на непосредну наставу у школи понедељком, средом и петком, док ће за то време група Б пратити онлајн наставу од куће. Група Б на непосредну наставу у школи долази уторком и четвртком а за то време група А је на онлајн настави. Групе и начин остваривања наставе смењује се на недељном нивоу. Онлајн настава ће се реализовати путем постојећих гугл учионица и према постојећем распореду часова. Часови трају 45 минута.

Сви ученици од првог до шестог разреда и ученици одељења 7/1 и 7/2 наставу ће похађати као и до сада, непосредно у школи.

 

Директор школе,

Славица Симовић